Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Elever co-creater

12. marts 2015

Det er uge 5 og i Hvidovre arbejdes der for 3. år i træk med projekt Elever af Ellehammer. På kommunens skoler vrimler det med ideer, udvikling og kreativitet, når Hvidovres skoleelever co-creater med Hvidovre Hospital, Katzenmark, Gaia Solar og BIOFOS. 

På Dansborgskolen er den innovative projektuge planlagt af 9. årgangs lærerteam, der består af Ida Marie Silvert, Ida Smedegaard, Claus Dam og Janne Hjort. Lærerteamet siger: “Eleverne kan godt lide at arbejde med problemstillinger, som har direkte forbindelse til virkeligheden. Yderligere bliver de meget motiverede af de innovative undervisningsmetoder”.

Eleverne Victoria, Denise og Katrine udtaler sig: "Det er mere relevant, interessant og aktuelt, når man ved, at vores arbejde har en virkelig modtager. Man får en følelse af at være med til at ændre lokalmiljøet”. 


Læs mere og elevernes og lærernes erfaringer her